Preșcolarii compartimenului preșcolar ,,Gimnaziul Boian” au demonstrat că își cunosc drepturile. În data de 12 februarie s-au desfășurat activități în grupele medie și pregătioare  ,,Drepturile copiilor prin joc și culoare”.   

Scopul temei prezentate, este de a-i ajuta pe copii să-și cunoască drepturile și de a se afirma prin limbajul universal al artei: muzică, dans, dramatizări și creații plastice. Printre altele, preșcolarii au recitat versuri despre țară, au realizat un colaj în culorile curcubeului, și au confecționat ecusoane cu numele lor.

Este important ca fiecare copil să își cunoască drepturile încă de la vârste fragede. Prin modelele de bună practică și activitățile educative desfășurate, vom contribui la formarea calității cetățeanului activ și responsabil, promotor al valorilor naționale. Educatoarele Plaxiva R.I și Bota V.N. au pregătind activități menite să stimuleze la copii cunoașterea drepturilor lor, afirmarea identității naționale, dar și a sentimentelor de încredere și toleranță.

 

 

 

 

Актуально
Наша гордість
Корисні посилання
www.000webhost.com